Een ruimte huren

U bent van harte welkom om op de woensdagmiddag of zondagmiddag samen met uw familie (in besloten kring) het gebouw de Uitwijck en terrein te huren voor bv. een leuk kinderfeestje. Denk dan aan maximaal zo'n 25 kinderen en volwassenen. In overleg met onze verhuur coördinator zijn er mogelijkheden om tijden wat op te rekken zodat u ook nog een leuke barbecue kunt houden aan het begin van de avond. Een vuurplaats is aanwezig, dus een bescheiden vuurtje is mogelijk. Incidentele huur 's avonds is niet mogelijk. Wij verhuren niet aan grootschalige evenementen, feesten en partijen.

Voor vaste verhuur zoals bv. alle woensdagen of elke week een vaste avond, zijn er ook nog mogelijkheden. U krijgt in dat geval uw eigen sleutel, alarmcode om het pand te openen, sluiten, etc.

Om een ruimte te huren in de Uitwijck (zowel incidenteel als vaste dag/avond) kunt u contact opnemen met onze verhuur coördinator (zie contactgegevens).

Verhuur "Uitwijck"

Zomer 2019 is volledig verhuurd, verder verhuren wij incidenteel op woensdag en zondag het gebouw.

Secretaris gezocht!

Wij zijn op zoek voor de
stichting naar een secretaris,
denk jij dat je ons kunt